Administrator
To tylko w Japonii takie rzeczy się dzieją. Nigdzie indziej.
Administrator
Źle mnie zrozumiałeś. Miałem na myśli. że lepiej na bieżąco jest wiedzieć w jakim stanie jest superstulatek, niż myśleć, że jest dobrze, aż tu nagle dowiedzieć się o jego śmierci. Wtedy to jest szok.
Tragiczne jest to, iż życie tych ludzi pod koniec liczy się w dniach, a nie w latach Straszne żyć w świadomości, że lada chwila można umrzeć. Rozumiem, że każdy może w każdej chwili zejść z padoła, ale o tym się tak nie myśli, a superstulatkowie na pewno
Administrator
Niektórzy z nich pewnie o tym nie myślą bo mają już demencję. Ale ja tak. Cóż, takie jest już nasze hobby.
Zbanowany
Jeszcze 10 dni to Mortensena.
Administrator
Do osiągnięcia jego wieku 9 dni. Do przekroczenia 10.
Zbanowany
Da radę. Besse, cała naprzód
Administrator
Ostatnio nęka mnie taka myśl, że może nie dać rady pobić Maggie Barnes.
Administrator
Przy okazji, dzisiaj jest 14. rocznica śmierci Mortensena.
Administrator
O matko. Oby to nie była prawda. Zresztą w jej wieku można się wszystkiego spodziewać... .
Administrator
Mam nadzieję, że to tylko plotki, jak kiedyś żart z jej śmiercią. Jest to moja ulubiona żyjąca i wszechczasów superstulatka. Bardzo się o nią boję. Znam taką dziewczynę w moim wieku, która prawie codziennie robi sobie z Besse żarty, że umarła i czeka na jej śmierć. Czasami żałuję , że powiedziałem o Besse znajomym.
Zawaliłeś? Z czego? Z matematyki był dzisiaj bardzo łatwy, wszytko rozwiązałem, nawet odpowiedzi z Internetu zgadzają się z moimi. Humanistyczne poszły mi gorzej.
Zbanowany
Ja mam z historii i WOSU 100%, z polskiego 2 bł. Z przyrody będę mieć ok.. 90% a z matematyki ok. 75%
Zbanowany
A masz GG tej dziewczyny, bo mam ochotę jej coś napisać......?
Administrator
Nie mam.
Zbanowany
Szkoda, bo miałem taki plan, że zostałaby jeszcze użytkowniczką naszego forum.