Administrator
Uff. W koñcu. Teraz 17 dni wêdrówki do Edny Parker. Je¶li jej wiek pobije zostanie najstarsz± osob± od czasów Elizabeth Bolden!
Administrator
2 kwietnia 2012: poziom Edny Parker
10 kwietnia 2012: poziom Charlotte Hughes
4 maja 2012: poziom Christiana Mortensena
10 lipca 2012: poziom Maggie Barnes
26 sierpnia 2012: 116. urodziny Besse!
Dalej ,Besse, jeste¶ silna!
Dzisiaj mia³em dziwny sen. ¦ni³o mi siê, ¿e ju¿ zawczasu gdy jestem m³ody zg³osi³em siê do GRG aby zweryfikowali mój wiek.
Administrator
Dzisiaj jest dok³adnie rok starsza od Anny Elizy Williams, trzy dni temu zosta³a rok starsza od Waltera Breuninga,
Administrator
Tylko tydzieñ do Edny Parker!!
Administrator
Ile lat mo¿e mieæ na tym zdjêciu? Strona podaje 115, Ale to niemo¿liwe. Pewnie ok. 112
http://genomics.xprize.org/life-at-100- … sse-cooper
Administrator
Na zdjêciu mo¿e mieæ wed³ug mnie 111 lub 112 lat. Strona podaje jej aktualny wiek.
Administrator
Tylko 5 dni i pobije wiek Edny Parker i tylko 13 ¿eby pobiæ Charlotte Hughes i zostaæ 10. w historii niekwestionowan± osob±! Tak siê nie mogê doczekaæ. Modlê siê za Besse codziennie.
Zbanowany
Jeszcze 3 dni...
Zbanowany
Teraz 2. My¶lê ¿e dotrze...
Administrator
Dotrze. Bardziej niepokojê siê o Dinê. Do 115. urodzin niby tylko 3 dni, ale nigdy nic nie wiadomo.
Administrator
Wreszcie wiek Edny Parker. Jutro bêdzie oficjalnie najd³u¿ej ¿yj±c± osob± od ¶mierci Elizabeth Bolden.
Administrator
Oraz drug± najstarsz± w historii bia³± Amerykank±, której wiek jest niekwestionowany (za Sarah Knauss). Uwa¿asz, ¿e do¿yje wieku Elizabeth Bolden?
Administrator
Nie wiem. Czujê , ¿e chyba nie da rady.
A Maggie Barnes nie by³a bia³oskóra?
Administrator
Nie, by³a Afroamerykank±.
Administrator
Ciekawe. Jednak trochê tych czarnych ¿y³o d³ugo.