Administrator
Uff. W końcu. Teraz 17 dni wędrówki do Edny Parker. Jeśli jej wiek pobije zostanie najstarszą osobą od czasów Elizabeth Bolden!
Administrator
2 kwietnia 2012: poziom Edny Parker
10 kwietnia 2012: poziom Charlotte Hughes
4 maja 2012: poziom Christiana Mortensena
10 lipca 2012: poziom Maggie Barnes
26 sierpnia 2012: 116. urodziny Besse!
Dalej ,Besse, jesteś silna!
Dzisiaj miałem dziwny sen. Śniło mi się, że już zawczasu gdy jestem młody zgłosiłem się do GRG aby zweryfikowali mój wiek.
Administrator
Dzisiaj jest dokładnie rok starsza od Anny Elizy Williams, trzy dni temu została rok starsza od Waltera Breuninga,
Administrator
Tylko tydzień do Edny Parker!!
Administrator
Ile lat może mieć na tym zdjęciu? Strona podaje 115, Ale to niemożliwe. Pewnie ok. 112
http://genomics.xprize.org/life-at-100- … sse-cooper
Administrator
Na zdjęciu może mieć według mnie 111 lub 112 lat. Strona podaje jej aktualny wiek.
Administrator
Tylko 5 dni i pobije wiek Edny Parker i tylko 13 żeby pobić Charlotte Hughes i zostać 10. w historii niekwestionowaną osobą! Tak się nie mogę doczekać. Modlę się za Besse codziennie.
Zbanowany
Jeszcze 3 dni...
Zbanowany
Teraz 2. Myślę że dotrze...
Administrator
Dotrze. Bardziej niepokoję się o Dinę. Do 115. urodzin niby tylko 3 dni, ale nigdy nic nie wiadomo.
Administrator
Wreszcie wiek Edny Parker. Jutro będzie oficjalnie najdłużej żyjącą osobą od śmierci Elizabeth Bolden.
Administrator
Oraz drugą najstarszą w historii białą Amerykanką, której wiek jest niekwestionowany (za Sarah Knauss). Uważasz, że dożyje wieku Elizabeth Bolden?
Administrator
Nie wiem. Czuję , że chyba nie da rady.
A Maggie Barnes nie była białoskóra?
Administrator
Nie, była Afroamerykanką.
Administrator
Ciekawe. Jednak trochę tych czarnych żyło długo.