Administrator
To tylko w Japonii takie rzeczy siê dziej±. Nigdzie indziej.
Administrator
¬le mnie zrozumia³e¶. Mia³em na my¶li. ¿e lepiej na bie¿±co jest wiedzieæ w jakim stanie jest superstulatek, ni¿ my¶leæ, ¿e jest dobrze, a¿ tu nagle dowiedzieæ siê o jego ¶mierci. Wtedy to jest szok.
Tragiczne jest to, i¿ ¿ycie tych ludzi pod koniec liczy siê w dniach, a nie w latach Straszne ¿yæ w ¶wiadomo¶ci, ¿e lada chwila mo¿na umrzeæ. Rozumiem, ¿e ka¿dy mo¿e w ka¿dej chwili zej¶æ z pado³a, ale o tym siê tak nie my¶li, a superstulatkowie na pewno
Administrator
Niektórzy z nich pewnie o tym nie my¶l± bo maj± ju¿ demencjê. Ale ja tak. Có¿, takie jest ju¿ nasze hobby.
Zbanowany
Jeszcze 10 dni to Mortensena.
Administrator
Do osi±gniêcia jego wieku 9 dni. Do przekroczenia 10.
Zbanowany
Da radê. Besse, ca³a naprzód
Administrator
Ostatnio nêka mnie taka my¶l, ¿e mo¿e nie daæ rady pobiæ Maggie Barnes.
Administrator
Przy okazji, dzisiaj jest 14. rocznica ¶mierci Mortensena.
Administrator
O matko. Oby to nie by³a prawda. Zreszt± w jej wieku mo¿na siê wszystkiego spodziewaæ... .
Administrator
Mam nadziejê, ¿e to tylko plotki, jak kiedy¶ ¿art z jej ¶mierci±. Jest to moja ulubiona ¿yj±ca i wszechczasów superstulatka. Bardzo siê o ni± bojê. Znam tak± dziewczynê w moim wieku, która prawie codziennie robi sobie z Besse ¿arty, ¿e umar³a i czeka na jej ¶mieræ. Czasami ¿a³ujê , ¿e powiedzia³em o Besse znajomym.
Zawali³e¶? Z czego? Z matematyki by³ dzisiaj bardzo ³atwy, wszytko rozwi±za³em, nawet odpowiedzi z Internetu zgadzaj± siê z moimi. Humanistyczne posz³y mi gorzej.
Zbanowany
Ja mam z historii i WOSU 100%, z polskiego 2 b³. Z przyrody bêdê mieæ ok.. 90% a z matematyki ok. 75%
Zbanowany
A masz GG tej dziewczyny, bo mam ochotê jej co¶ napisaæ......?
Administrator
Nie mam.
Zbanowany
Szkoda, bo mia³em taki plan, ¿e zosta³aby jeszcze u¿ytkowniczk± naszego forum.