Administrator
Dzisiaj Besse osiągnęła wiek Charlotte Hughes.
Administrator
Świetnie. Jest już 10. najstarszą niekwestionowaną osobą w historii oraz 4. najstarszą niekwestionowaną białoskórą osobą.
Administrator
Daj jej przynajmniej dwa dni więcej. Wtedy pobije Maggie Barnes
Administrator
Trzy dni więcej. Wtedy dopiero ją pobije.
Zbanowany
Ale teraz długa wspinaczka do Mortensena......
Administrator
szulich napisał:
115 lat 317 dni max jej daję
Tak w ogóle to witamy na forum (jeszcze cię nie powitaliśmy). Częściej nas odwiedzaj .
Administrator
Tylko trzy ważne daty do spełnienia i tylko 13 dni do Mortensena.
4 maja 2012: poziom Christiana Mortensena
10 lipca 2012: poziom Maggie Barnes
26 sierpnia 2012: 116. urodziny Besse!
Administrator
Bardzo bym chciał, żeby jej się udało dożyć 116 lat, ale cały czas niepokoję się, czy jej stan zdrowia się nie pogorszył. Właściwie nic na ten temat nie wiemy.
Administrator
Niestety. Napisałem w tej sprawie do pana Petera, która nas odkrył, chociaż prędzej o niej będzie wiedział Robert Young. Spytałem też, czy w procesie weryfikacji jest ktoś starszy niż Louisiana Hines.
Administrator
Tak wyglądała 8 miesięcy temu. Nie wiadomo jak jest teraz. Myślałem, że umrze w wieku 115 lat i 240 dni, ale teraz ma już dni 241. 117 lat to dla niej raczej za dużo. Podejrzewam, że umrze mając między 115 lat i 248 dni a 116 lat i 60 dni.
Administrator
Czyli co w najgorszym przypadku umrze za tydzień ? Nie da radę skończyć 116 lat.
Administrator
Wybacz, ja tylko tylko tak głośno myślę .
Cały czas mam przeczucie, albo raczej czuję niepokój, że może umrzeć przed Mortensenem (np. w wieku 115 lat i 248 dni). Oby tylko tak się nie stało. Jeśli już jego przekroczy to czuję, że dalej powinno pójść jak z płatka i dożyje nawet 116. urodzin. Szkoda, że nie ma żadnych jej nowych zdjęć. Trudno tak przewidywać, kiedy nie wie się w jakim jest teraz ogólnym stanie.
Administrator
Czasami może to i nawet lepiej, że nie wiemy.
Administrator
Dlaczego? Lepiej jest wiedzieć, że jest źle, niż nie wiedzieć i później być w szoku, że superstulatek umarł.