Administrator
Ja po prostu nie wyobrażam sobie tego, że mogłoby jej zabraknąć, tak się do niej przywiązałem. Może nie być Jiroemona i innych, ale Besse musi być.
Zbanowany
Nie mogę się doczekać momentu spotkania Besse z M.Skeet, a jeszcze bardziej 116 urodzin.
Administrator
Do Margaret Skeet zostało jeszcze 11 dni. Dojdzie do niej 5 marca czyli w 114. urodziny Misawo Okawy.
Administrator
Dobra wiadomość. Besse jest już bliżej swoich 116. urodzin niż 115.
Administrator
Jeszcze dwa dni i wyrówna wiek Margaret Skeete. Już nie mogę się doczekać.
Administrator
Ja też. Niestety później długa droga do Edny Parker. Da rady do niej dojść? Powiem szczerze, że na punkcie Besse oszalałem. Daty różnych wydarzeń porównuję z rokiem jej urodzin. Nawet na historię uczę się tak, że zapamiętuję daty pamiętając ile lat coś wydarzyło się przed lub po roku 1896.
Administrator
Słyszałem, że podobno GRG zajmuje się sprawą Kanadyjki Mary Ann Rodos (1882-1998), która żyła 115 lat i 206 dni.
Administrator
Wieloma przypadkami zajmuje się GRG. Lucy Hannah została zweryfikowana 10 lat po śmierci, więc nigdy nie wiadomo czy ktoś zmarły w wieku 115+ nie zostanie zweryfikowany. Może ktoś nawet starszy od Jeanne Calment.
Administrator
Starszy od Calment? Wątpie. Raczej niemożliwe.
Administrator
W świecie superstulatków wszystko jest możliwe.
Administrator
Dziś Besse weszła na 14. miejsce w historii.
Administrator
Dzisiaj jest już o rok dłużej na świecie (115 lat 195 dni) niż Eunice Sanborn (114 lat 195 dni).
Besse jest niesamowita.
Administrator
Właśnie miałem to napisać.
Szybko leci ten czas .
Administrator
Znów jest na 15. w historii. He he. Ale to nic za tydzień znów wejdzie na 14.
Administrator
Dzisiaj wyrównuje wiek Mary Ann Rhodes.