Doros³y
No w³a¶nie, nie ma co mówiæ ¿e jest k³amc± bo mo¿e ma racjê, zawsze jaka¶ szansa na to ¿e mówi prawdê jest. I ja te¿ siê cieszê ¿e jeste¶
Emeryt
Dzisiaj Jiroemon pobi³ rekord Yukichiego Chuganjiego w byciu jak najd³u¿ej N¯M w Japonii!!!
Brawo Jiroemon!!!
PS. Mam nadziejê, ¿e nie dopu¶cisz Misawo Okawê do tytu³u N¯C!!!
Administrator
Misao Okawê.
Doros³y
To kolejne osi±gniêcie Jiroemona a poziom Maggie Barnes ju¿ równie¿ coraz bli¿ej. Tak trzymaæ Jiroemon!
Doros³y
Wyrównuje dzisiaj Jiroemon wiek Maggie Barnes. Wielkie gratulacje!
Emeryt
A dzisiaj Jiroemon pokonuje wiek Maggie Barnes!!!
I jest ju¿ na 9. miejscu!!!
Jiroemon, nawet nie wiesz, jaki ja jestem z Ciebie dumny!!!
Cel wykonany, teraz tylko muszê siê wyleczyæ z tej paranoi, a to bêdzie naprawdê trudne
Doros³y
A nastêpna w kolejce czeka ju¿ Besse Cooper, ale do niej droga jeszcze daleka. Gratulacje Jiroemon, teraz jeste¶ 9 najstarsz± osob± w historii.
Administrator
Je¶li to prawda, to Jiroemon koñczy dzi¶ 116 lat.
Administrator
Wszystkiego najlepszego dla Jiroemona z okazji 116. urodzin! Jednak dopiero za miesi±c bêdziemy mogli mieæ pewno¶æ czy faktycznie tego dokona³.
Zbanowany
To na pewno nieprawda. Je¶li by³oby inaczej wysz³oby to na jaw ju¿ wcze¶niej.
Administrator
Pan nas co¶ dawno nie odwiedza³, Oskarze. Cieszê siê, ¿e wróci³e¶. Czy mi siê wydajê, czy usun±³e¶ konto na fb?
Administrator
Gdyby rzeczywi¶cie skoñczy³ 116 lat to ju¿ by³by raport. Przynajmniej tak zrobi³by ten siostrzeniec próbuj±c udowodniæ, ¿e Jioroemon jest starszy.
Administrator
Mówisz tak, bo nie chcesz, ¿eby to by³a prawda. A tak naprawdê to nikt nie wie jak jest naprawdê.
Gość
Kimura za 29 dni ma urodziny!
Administrator
Kim jeste¶, PanKimurka?