Dorosły
No właśnie, nie ma co mówić że jest kłamcą bo może ma rację, zawsze jakaś szansa na to że mówi prawdę jest. I ja też się cieszę że jesteś
Emeryt
Dzisiaj Jiroemon pobił rekord Yukichiego Chuganjiego w byciu jak najdłużej NŻM w Japonii!!!
Brawo Jiroemon!!!
PS. Mam nadzieję, że nie dopuścisz Misawo Okawę do tytułu NŻC!!!
Administrator
Misao Okawę.
Dorosły
To kolejne osiągnięcie Jiroemona a poziom Maggie Barnes już również coraz bliżej. Tak trzymać Jiroemon!
Dorosły
Wyrównuje dzisiaj Jiroemon wiek Maggie Barnes. Wielkie gratulacje!
Emeryt
A dzisiaj Jiroemon pokonuje wiek Maggie Barnes!!!
I jest już na 9. miejscu!!!
Jiroemon, nawet nie wiesz, jaki ja jestem z Ciebie dumny!!!
Cel wykonany, teraz tylko muszę się wyleczyć z tej paranoi, a to będzie naprawdę trudne
Dorosły
A następna w kolejce czeka już Besse Cooper, ale do niej droga jeszcze daleka. Gratulacje Jiroemon, teraz jesteś 9 najstarszą osobą w historii.
Administrator
Jeśli to prawda, to Jiroemon kończy dziś 116 lat.
Administrator
Wszystkiego najlepszego dla Jiroemona z okazji 116. urodzin! Jednak dopiero za miesiąc będziemy mogli mieć pewność czy faktycznie tego dokonał.
Zbanowany
To na pewno nieprawda. Jeśli byłoby inaczej wyszłoby to na jaw już wcześniej.
Administrator
Pan nas coś dawno nie odwiedzał, Oskarze. Cieszę się, że wróciłeś. Czy mi się wydaję, czy usunąłeś konto na fb?
Administrator
Gdyby rzeczywiście skończył 116 lat to już byłby raport. Przynajmniej tak zrobiłby ten siostrzeniec próbując udowodnić, że Jioroemon jest starszy.
Administrator
Mówisz tak, bo nie chcesz, żeby to była prawda. A tak naprawdę to nikt nie wie jak jest naprawdę.
Gość
Kimura za 29 dni ma urodziny!
Administrator
Kim jesteś, PanKimurka?