Administrator
Teraz też nie może mi się to otworzyć.
Nie pisało nic konkretnego. Tylko tyle, że zbliża się do 116. urodzin i jej syn mówił, że wciąż czuje się dobrze. Pisali też o moście o jej imieniu.
Gość
Gedackt napisał:
Został ostatni przystanek przed 116. urodzinami.
10 lipca 2012: poziom Maggie Barnes
26 sierpnia 2012: 116. urodziny Besse!
Gratuluję Besse prześcignięcia Maggie Barnes!!!
Jestem z niej bardzo dumny!!!
Szanse na 116. urodziny Besse wynoszą ok. 95%, ale zastanawia mnie to jaka będzie twoja reakcja Gedackcie, jeśli będziesz oglądał wiadomości lub Teleexpress, czy coś w tym stylu i pierwsza wiadomość będzie taka:
Besse Cooper obchodzi 116. urodziny i zarówno ona, jak i jej syn są bardzo szczęśliwi!!!
???
Administrator
Jestem pewien, że nawet nie wspomną w telewizji o jej urodzinach. Oni tylko potrafią non stop trąbić o siatkarzach, piłkarzach itp i jeszcze mniej ważne rzeczy pokazują.
Administrator
Ważne jak dla kogo. Tak się składa, że większość ludzi interesuję się bardziej sportem niż jakimiś staruchami. Może napomkną coś w Teleexpresie, tak jak było to w przypadku jednej rzekomej 130-latki.
Ostatnio edytowany przez Michelangelo (2012-07-11 10:27:47)
Administrator
E tam. Media zawsze podłapią coś co nie jest prawdziwe i kilka dni o tym mówią, a tu nic nie będzie.
Dorosły
Pół biedy jak mówią jeszcze o tych siatkarzach czy piłkarzach, najgorsze jak trąbią ciągle o kolejnych to aferach politycznych lub rozdrapują w nieskończoność katastrofę smoleńską. Uważam że nie ma zbyt dużych szans aby było coś w telewizji o urodzinach Besse, natomiast jak Besse umrze co jednak prędzej czy później nastąpi to wtedy raczej powiedzą w TV że mamy nową najstarsza osobę na świecie bo jak sobie przypominam zawsze przy zmianie NONŚ wzmiankowali chociaż krótko w TV czy internecie o tego typu wydarzeniu. A już bym zapomniał - Gratuluję Besse prześcignięcia wieku Barnes!!
Administrator
Już tylko miesiąc do 116. urodzin. Nie mogę się już doczekać.
Administrator
Brawo Besse. Wkrótce będą jej 29. Igrzyska Olimpijskie. Pierwsze, które widziała były w 1900 roku, W 1896 były pierwsze nowożytne, ale wówczas Besse jeszcze się nie urodziła.
Dorosły
Będą to niestety jej ostatnie letnie igrzyska, szansa że te nie będą ostatnimi jest mniejsza niz osiągniecie przez każdego z nas przynajmniej 100 lat w przyszłości
Administrator
A gdyby ją sztucznie podtrzymywać przy życiu.
Dorosły
Myślę że nie byłby to najlepszy pomysł z tym sztucznym podtrzymywaniem przy życiu, oczywiście było wiele sytuacji sztucznego podtrzymywania u wielu ludzi ale jest to takie życie na pół gwizdka, niby mózg danej osoby pracuje więc jest ona w sensie naukowym przy życiu ale tak na prawdę to taka osoba tylko się męczy.
Ostatnio edytowany przez karakurt (2012-07-29 11:49:22)
Administrator
Czytałem kiedyś, że pewna Francuzka, a zwała się ona Jeanne Bonnard-Rochet była sztucznie podtrzymywana przy życiu, bo bardzo chciała dożyć 110 lat. Kiedy 29 listopada 2007 osiągnęła wiek 110 lat i 0 odłączono ją od aparatury podtrzymującej życie.
Administrator
Dziś Besse żyje równo rok dłużej niż Mary Bidwell. Rok temu walczyła o 115 teraz o 116. Nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze. Może za rok powalczy o 117?
Administrator
Besse ma już rok więcej niż Kama Chinen.
Administrator
Osiągnęła dziś 115 lat 360 dni.Rok więcej niż Eva morris.