Administrator
Besse ma już 115 lat i 300 dni. Tylko 19 do Maggie Barnes, a 65 do urodzin.
Dorosły
Gratuluje Besse osiągnięcia 115 lat i 300 dni, teraz już ostatnia prosta do 116 a później zobaczymy w jakiej będzie kondycji na urodzinach aby powalczyć dalej.
Administrator
Właśnie boję się zobaczyć jej zdjęcie ze 116. urodzin lub nawet obecne, bo nie jest to przyjemne jak superstulatek wygląda dobrze, a po roku jest chudszy bledszy, nie odzywa się. Na 114. urodzinach wyglądała bardzo dobrze, tak samo jak na poprzednich, a na 115. już było kiepsko, chociaż ogólnie lepiej niż z marca zeszłego roku.
Dorosły
Ja może i się boję zobaczyć na zdjęciu z 116 urodzin Besse przykutą do łóżka, nie kontaktującą, chudą i umierającą ale jeszcze bardziej się boję że wogóle jej zdjęcia z 116 urodzin nie będzie. Nie wiadomo czy będzie chciała mieć imprezę urodzinową, nie wiadomo czy wogóle będzie na siłach uczestniczyć na takiej imprezie i w końcu nie wiadomo czy jeżeli będzie bardzo źle wyglądać będzie chciała żeby jacyś dziennikarze robili jej zdjęcia a później żeby te zdjęcia obiegły świat
Administrator
Ja też boję się bardziej tego, że zdjęć nie będzie, bo czułbym niepokój. Wolałbym, żeby jakieś pokazali, nawet jakby wyglądała gorzej niż Kame Nakamura na zdjęciu ze 113. urodzin.
Administrator
Jej to się raczej nie pytają o zgodę tylko jej dzieci.
Zbanowany
Mi się wydaje, że nawet jakoś bardzo źle nie bedzie. I rok temu też nie było bardzo kiepsko.
Administrator
Ale zobacz. Twarz się zapadła, włosy straciły blask.
Zbanowany
Ja tam widzę zadbaną 100-latkę
Administrator
A gdzie tam. Co prawda tu jest lepiej.
A tu wyglądała najlepiej.
Administrator
Nieprawda bo tu wyglądała najlepiej .
Administrator
Ale mi chodzi o tą naszą obecną Besse, tą którą znamy.
Administrator
Przecież wiem .
Moim zdaniem to na poniższych zdjęciach (szczególnie trzech pierwszych) Besse wygląda najlepiej. Widać na nich jej niezwykły potencjał, to coś, co cechuje bardzo silnych ss typu 4. To coś ma też Jiroemon Kimura i Maria Redaelli-Granoli.
Zbanowany
Po tych zdjęciach można spokojnie sądzićl, że Besse jeszcze pozyje.
Administrator
No i pożyła. Od wykonania tamtych zdjęć miną już niedługo 2 lata. Teraz z całą pewnością nie jest już tak dobrze.