Emeryt
Powrót mojego najulubieñszego u¿ytkownika naszego forum
Administrator
W obu przypadkach zaznaczy³em "styczeñ-czerwiec 2016", ale równie dobrze mo¿e byæ, ¿e nigdy. Podejrzewam, ¿e jak kto¶ mia³by siê odezwaæ, to prêdzej Besse.
Stulatek
Haha! Niewykluczone, ¿e Karakurt wróci. Pamiêtam, ¿e w 2014 na krótko wróci³, by³ bardzo aktywny, a potem znów zamilk³. Na pewno ma wa¿ne sprawy w pierwszym ¿yciu, którym musi po¶wiêciæ 100% uwagi.
Emeryt
Ja da³em na wrzesieñ-grudzieñ 2015 na chybi³-trafi³.
Doros³y
Dzisiaj tj 13.08.2015 piszê posta tak¿e odpowiedzi± prawid³ow± na to pytanie by³ sierpieñ 2015 Przede wszystkim cieszê siê ¿e o mnie ca³y czas pamiêtacie, ja równie¿ o was nie zapomnia³em, nie tylko o was ale równie¿ o naszych szacownych superstulatkach na ile mogê na tyle ¶ledzê na bie¿±co poczynania naszych dzielnych d³ugowiecznych i jestem ca³y czas w tematyce dobrze zorientowany. Pracujê zawodowo poza krajem, ma³a ilo¶æ wolnego czasu uniemo¿liwia mi czynne uczestnictwo w forum ale nie zapominam o ss, nie by³o dnia abym nie spojrza³ na listê najstarszych osób, od czasu do czasu wchodzê te¿ na t± stronkê lub The 110 club. Jestem teraz na krótkim urlopie w Polsce, pogoda dopisuje a to najwa¿niejsze Teraz moja obecno¶æ tutaj ograniczy siê do zaledwie kilku postów natomiast na d³u¿ej wrócê tutaj w pa¼dzierniku Mam nadziejê ¿e do tego czasu nie ubyje nam nikogo z pierwszej 10-tki ss
Stulatek
Witaj z powrotem, Karakurt. Jeste¶ jak kometa.
¯yczê Ci powodzenia w realnym (nie wirtualnym) ¿yciu. Czy mogê spytaæ, w jakich to krajach bywasz?
Nastolatek
Witam ciê serdecznie, Karakurcie. Ja jestem tutaj nowy, pojawi³em siê niedawno, ale zd±¿y³em mocno wsi±kn±æ w to forum, w t± tematykê i równie¿ dla mnie nie ma dnia, w którym nie przegl±dam listy. W przeci±gu ok. dwóch miesiêcy, jakie tu spêdzi³em by³y tylko trzy dni, kiedy na dane listy nie zagl±da³em, wtedy te¿ ominê³a mnie wie¶æ o ¶mierci Jeralean Talley
Odrobinê odszed³em od tematu. W ka¿dym b±d¼ razie mam nadzieje, ¿e bêdziemy mieli okazjê siê jeszcze spotkaæ.
Emeryt
Karakurt napisał:
Teraz moja obecno¶æ tutaj ograniczy siê do zaledwie kilku postów natomiast na d³u¿ej wrócê tutaj w pa¼dzierniku Mam nadziejê ¿e do tego czasu nie ubyje nam nikogo z pierwszej 10-tki ss
To ju¿ nie ma na to szans, przykro mi. Wszystko przez to, ¿e Goldie Steinberg umar³a.