Emeryt
Powrót mojego najulubieńszego użytkownika naszego forum
Administrator
W obu przypadkach zaznaczyłem "styczeń-czerwiec 2016", ale równie dobrze może być, że nigdy. Podejrzewam, że jak ktoś miałby się odezwać, to prędzej Besse.
Stulatek
Haha! Niewykluczone, że Karakurt wróci. Pamiętam, że w 2014 na krótko wrócił, był bardzo aktywny, a potem znów zamilkł. Na pewno ma ważne sprawy w pierwszym życiu, którym musi poświęcić 100% uwagi.
Emeryt
Ja dałem na wrzesień-grudzień 2015 na chybił-trafił.
Dorosły
Dzisiaj tj 13.08.2015 piszę posta także odpowiedzią prawidłową na to pytanie był sierpień 2015 Przede wszystkim cieszę się że o mnie cały czas pamiętacie, ja również o was nie zapomniałem, nie tylko o was ale również o naszych szacownych superstulatkach na ile mogę na tyle śledzę na bieżąco poczynania naszych dzielnych długowiecznych i jestem cały czas w tematyce dobrze zorientowany. Pracuję zawodowo poza krajem, mała ilość wolnego czasu uniemożliwia mi czynne uczestnictwo w forum ale nie zapominam o ss, nie było dnia abym nie spojrzał na listę najstarszych osób, od czasu do czasu wchodzę też na tą stronkę lub The 110 club. Jestem teraz na krótkim urlopie w Polsce, pogoda dopisuje a to najważniejsze Teraz moja obecność tutaj ograniczy się do zaledwie kilku postów natomiast na dłużej wrócę tutaj w październiku Mam nadzieję że do tego czasu nie ubyje nam nikogo z pierwszej 10-tki ss
Stulatek
Witaj z powrotem, Karakurt. Jesteś jak kometa.
Życzę Ci powodzenia w realnym (nie wirtualnym) życiu. Czy mogę spytać, w jakich to krajach bywasz?
Nastolatek
Witam cię serdecznie, Karakurcie. Ja jestem tutaj nowy, pojawiłem się niedawno, ale zdążyłem mocno wsiąknąć w to forum, w tą tematykę i również dla mnie nie ma dnia, w którym nie przeglądam listy. W przeciągu ok. dwóch miesięcy, jakie tu spędziłem były tylko trzy dni, kiedy na dane listy nie zaglądałem, wtedy też ominęła mnie wieść o śmierci Jeralean Talley
Odrobinę odszedłem od tematu. W każdym bądź razie mam nadzieje, że będziemy mieli okazję się jeszcze spotkać.
Emeryt
Karakurt napisał:
Teraz moja obecność tutaj ograniczy się do zaledwie kilku postów natomiast na dłużej wrócę tutaj w październiku Mam nadzieję że do tego czasu nie ubyje nam nikogo z pierwszej 10-tki ss
To już nie ma na to szans, przykro mi. Wszystko przez to, że Goldie Steinberg umarła.