Administrator
Jak myślicie z jakiego roku będzie superstulatek, który pierwszy umrze w maju i ile zgonów będzie w tym miesiącu?
Myślę, że będzie to ktoś z roku 1900, a umrze ok. 5-7 osób.
Administrator
Moje przewidywania
1 osoba z 1898 (Kame Nakamura)
2 osoby z 1899 (Soledad Mexia, Mitsue Nagasaki)
2 osoby z 1901 (Ellaine Redmond, Rosa Frau-Cuga)
Obawiam się, że w tym miesiącu może od nas odejść też Besse Cooper.
Administrator
Nie Besse będzie z nami długo.
Widziałes te zdjęcia ze 109 urodzin Ellaine Redmond? Naprawdę to cud, że ona wciąż żyje.
http://www.bournemouthecho.co.uk/news/5 … g_at_109_/
Administrator
Powtarzałem już wiele razy, że to cud, że ona jeszcze nie umarła. Już w dniu 109. urodzin wyglądała strasznie, jak kostucha. A to przecież były zdjęcia sprzed dwóch lat i ponad 1 miesiąca. Aż strach pomyśleć jak wygląda teraz.
Administrator
Źle piszemy jej imię. Ona nazywa się Ellaline, nie Ellaine.
Administrator
Jeśli wiek Charlotte Flowers był prawdziwy to miałem rację, że będzie to ktoś z 1900 roku.
Administrator
Myślę, że mogą nas opuścić Misawo Okawa albo Elsie Thompson. To one z obecnej dziesiątki wydają się być najsłabsze.
Gość
A tu niespodzianka, ponieważ listopad przeżyła cała dziesiątka, a w grudniu zmarła nie Misawo, nie Elsie, a te ss, które żeśmy uważali za supersilne (Besse i Dina)
Mnie się osobiście wydaje, że w styczniu 2013 umrą 3 ss z 1900 i 4 ss z 1901, a które, to ja na razie nie będę wymieniać, ponieważ patrząc na zgony w 2012, to jest to ekstremalnie trudne do przewidzenia!!!
Dorosły
Ja się trochę obawiam stycznia, to w tym miesiącu jest najwięcej zgonów wśród ss ale nie tylko, w moim miescie prowadzone są statystyki liczby zgonów i urodzeń i wynika z nich jednoznacznie że to w styczniu umiera najwięcej osób, co ciekawe w ostatnim dzisięcioleciu najwięcej ludzi urodziło się za to w wrześniu. Ja także uważam że w styczniu może nas opuścić Misawo Okawa albo Elsie Thompson, chociaż wśród młodszych ss jest też dużo kandydatów.
Ostatnio edytowany przez karakurt (2013-01-02 22:45:46)