Strony: 1
Wątek Zamknięty
Stulatek
Ksiêga Rekordów Guinnessa rozpoznaje Emmê Morano jako najstarsz± ¿yj±c± osobê na ¶wiecie.
http://www.guinnessworldrecords.com/new … liv-428983
Emeryt
Gratulacje dla Niej!
Emeryt
Fajne, pozostanie tylko poczekaæ jak oni bêd± wrêczaæ certyfikat.
Emeryt
Czy to prawda, ¿e 29 maja wrêcz± Jej certyfikat?
Emeryt
A sk±d masz takie info?
Emeryt
Z The 110 club, ale angielski s³abo znam, wiêc proszê o wyja¶nienie.
Emeryt
Faktycznie ma byæ wrêczony certyfikat w dniu miesiêcznicy urodziny tj. 116 lat i 6 miesiêcy.
Emeryt
Dziêki Ci wielkie. Bêdê czeka³ cierpliwie na 29 maja! Chwilê po napisaniu tego postu dostaniesz plusika!
Emeryt
O której godzinie mo¿na spodziewaæ siê zdjêæ?
Emeryt
Nie wiem, mo¿e po po³udniu.
Administrator
No i kiedy ten niebieski certyfikat otrzyma?
Emeryt
Nie wiem, mia³o byæ ju¿ a d³ugo jeszcze nie zrobili. Nie rozumiem, ¿e wol± poczekaæ d³u¿ej a jest ryzyko, ¿e umrze i nie dostaæ certyfikatu.
Emeryt
Mam nadziejê, ¿e Emma do¿yje momentu dostania certyfikatu, a swoj± drog±, to bêdê ceni³ ka¿d± dobê w której Emma i ja bêdziemy ¿yli. ¦mieræ Emmy to jak na razie, to jest idealny materia³ na koszmar senny, a moja ¶mieræ podobnie, wiêc oby Emma i ja ¿yli¶my jak najd³u¿ej, a bior±c pod uwagê to, ¿e Emma jest o wiele starsza ode mnie (niestety, ale ró¿nica mojego wieku, a wieku N¯ON¦ jest ju¿ mniejsza ni¿ 100 lat), to mam nadziejê, ¿e ona nie zawali sprawy i osi±gnie bardzo przyzwoity wiek jak na osobê, która jest N¯ON¦, czyli fajnie by by³o, gdyby Emma do¿y³a 117 lat lub wiêcej, no bo obawiam siê, ¿e gdybym kiedy¶ prze¿y³ Emmê, to czu³bym siê jak typ ze starego pokolenia, a wiêc mam nadziejê, ¿e to siê szybko nie stanie.
Administrator
Jak kiedy¶ wspomina³em, akurat ma³o lubiê w³oskich ss (hiszpañskich te¿), ale tym razem cieszê siê bardzo, ¿e to Emma - Europejka zosta³a ostatni± z lat 1800, a nie znowu Amerykanka.
Administrator
I to by³a bardzo dobra osoba na stanowisku najstarszej osoby na ¶wiecie. ¦wietne podsumowanie lat 1800 - 1899.
Pokój Jej duszy!
Wątek Zamknięty
Strony: 1