Emeryt
Bez względu na okoliczności, to będzie coraz większa szansa na więcej osób, które ukończyły 117 lat i więcej. Dlaczego? Ponieważ wszystkie osoby urodzone w roku 1900 były dużo niższe niż np osoby urodzone w 1930 roku, wystaeczy sprawdzić różnicę ludności świata. Teraz mamy aż 7,5 mld ludzi a dużo dużo niemowlaków urodziło w 2000 roku więc tak się myślę, że będzie niezła ilość ss w 2110 roku, być może nawet 300-500 osób niż tyle co mamy obecnie około 50 potwierdzonych osób.
Noworodek
Jest szansa dla ludzkości, oby tak dalej !
Administrator
I dziś Emma Morano Martinuzzi jest już 100 dni po 117. urodzinach. Nie jest już taką nową 117-latką jaką była i zmarła Misao Okawa. Teraz już na poważnie wkracza w świat tych co żyli 117 i więcej lat. Przed nią Marie Louise Meilleur.
Emeryt
Za to dzisiaj Violet Brown dołączyła do grona 117 latków.
Emeryt
Zdjęcie sprzed 8 marca w wieku 117 lat i 99 dni.
Administrator
Zostało równo 100 dni do kolejnego poziomu - Marii Louise Meilleur - 117 lat i 230 dni. Powinno się udać. Marie Louise Meilleur już w ostatnich latach była w gorszym stanie zdrowia niż Emma Morano.
Emeryt
Ja myślę, że spokojnie skończy 118 lat jako pierwsza osoba w XXI wieku, która ukończyła ten wiek.
Administrator
To już jest koniec.