Stulatek
Najstarsi Zweryfikowani Mężczyźni
Stulatek
Oni stanowią światowy kanon. Nasze Forum również w swej konstrukcji bardzo przypomina 110 club.
Myślę, że gdyby ktoś z nich odwiedziłby nasze forum, poczułby się jak w drugim 110 club.
Z wyjątkiem faktu, że u nas językiem forumowym jest polski, co może być problematyczne
Stulatek
Swoją drogą cieszę się, że Alexander Imich ma te kilka dni przewagi nad Japończykami.
Bo to znacznie zwiększa jego szanse na zostanie NŻM.
Stulatek
Stulatek
Stulatek
Stulatek
Administrator
Emeryt
Jest Ethan
Osobiście się cieszę z tego, że on jest badany, tylko kurcze, akurat wtedy jak on się urodziła Brazylijka, która byłem przekonany, że jest z początku 1903, więc niestety dlatego też jej za to nienawidzę, owszem, to nie jej wina, że się urodziła wtedy co on, ale po prostu Ethan ma ją przeżyć i tyle, ale i tak już wolałbym, żeby i ta Brazylijka go przeżyła, niż, żeby Misao kiedykolwiek dorównała Jiroemonowi!!!
Stulatek
Gdyby jego wiek był rzeczywisty, wywróciłby do góry nogami kolejność starszeństwa w 2012-2013.
W 2013 tylko dwóm paniom w Polsce udało się osiągnąć 110.
Warto mieć to na uwadze, gdyż kobiety żyją dłużej.
Jeszcze daleko nam do Francji, Włoch czy Anglii.
To są potęgi.
Stulatek
Skąd wiesz?
Widziałeś raport?
Myślę że powinno coś ukazać się na 110 urodziny.
Albo postanowiono nie robić szumu.
Każdy ma prawo do prywatności.
Administrator
Luke Capovilla napisał:
Besse, nie przesadzasz trochę? Józef Trzeciakiewicz, nic nie wiadomo o nim.
Co Ty? Absolutnie. Jest realna szansa, że taki mężczyzna w Polsce żyje i jak nie ma tych 111 lat to może być wciąż starszy od Bolesława Maculewicza, a im ktoś starszy tym lepiej. W innym wątku umieściłem zdjęcie Pana Trzeciakiewicza, na którym świętował 70. rocznicę ślubu i miał się dobrze. Nawet troszkę za młodo wyglądał na te 109 lat, ale w takich sprawach ja jestem bardzo optymistyczny. To jest zagadka, którą trzeba rozwiązać.