Gość
Brawo Jiroemon, jesteś niezniszczalny!!! Przeżyłeś Shelbego Harrisa, który podobno miał być najstarszy, ale ty się mu nie dałeś , prześlicznego Cornelisa Geurtza, Francisco Fernandeza, a nawet tą "niepokonaną" Kame Nakamurę, bardzo "silną" Kame Takimyagi i wielu, wielu innych!!!
PS. Tylko proszę Cię drogi Jiroemonie, przeżyj jeszcze Besse, Dinę i Jamesa Sisnetta!!!
Gość
8 dni do prześcignięcia Emiliano Mercado del Toro!!!
Jiroemon, musisz dać radę, ponieważ póki ty żyjesz, to ja się czuję młodym nastolatkiem, a gdy Ciebie już nie będzie, to ja się będę czuł jakbym już dawno 18 lat skończył!!!
Administrator
rudi57 napisał:
8 dni do prześcignięcia Emiliano Mercado del Toro!!!
Jiroemon, musisz dać radę, ponieważ póki ty żyjesz, to ja się czuję młodym nastolatkiem, a gdy Ciebie już nie będzie, to ja się będę czuł jakbym już dawno 18 lat skończył!!!
Ja już czuję się jakbym miał z 80 lat co najmniej, naprawdę. Przez moją chorobę nie widzę już nadziei na jakąkolwiek lepszą przyszłość.
Gość
Gratuluję Jiroemonowi Kimurze prześcignięcia poziomu Bettie Wilson!!!
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 dni do prześcignięcia Emiliano Mercado del Toro i 99 dni do prześcignięcia Christiana Mortensena!!!
Jiroemon, musisz dać radę, ja zawsze w Ciebie wierzę!!!
Administrator
Dzisiaj doszedł do Emiliano Mercado del Toro i zostaje drugim najstarszym mężczyzną w historii! Brawo Jiroemon! 96 dni do Mortensena!!!
Administrator
Wspaniale, rekord jest już na wyciągnięcie ręki.
Gość
Gratuluję Ci Jiroemon Kimura za pokonanie Emiliano Mercado del Toro!!!
Jiroemon Kimura, jesteś najstarszym mężczyzną, który żyje na przełomie trzech wieków!!!
Administrator
Dzisiaj Jiroemon Kimura osiąga wiek 115 lat i 164 dni i jest już dokładnie 7 lat młodszy od Jeanne Calment w chwili śmierci.
88 dni do Mortensena.
Administrator
Za 138 dni pobije rekord Yukichi Chuganjego dot. długości trzymania tytułu NMJ.
75 dni do Mortensena
Administrator
Dzisiaj Jiroemon Kimura ma już 115 lat i 183 dni, czyli minęło już pół roku od jego 115. urodzin. Jest już rok starszy od Wilhelminy Kott, Adeliny Domingues i Lydie Vellard.
69 dni do Mortensena!
Administrator
Dzisiaj osiągając wiek 115 lat i 189 dni żyje dłużej o rok od Yukichi Chuganji'ego. Za dwa dni będzie już rok starszy od Tase Matsunagi. Za 16 dni będzie żył rok dłużej niż Walter Breuning w chwili śmierci.
63 dni do Mortensena!
Administrator
Jiroemon osiąga kolejny poziom, poziom Margaret Skeete - 115 lat 192 dni.
60 dni do Mortensena
Administrator
Brawo Jiroemon! 11 dni do Mary Ann Rhodes, 28 dni do Edny Parker, 36 dni do Charlotte Hughes.
173 dni do 116. urodzin.
Administrator
Dzisiaj jest już rok starszy od Eunice Sanborn, wczoraj pobił o rok Grace Clawson. Brawo Jiroemon! Za 10 dni będzie już rok starszy od Waltera Breuninga.
8 dni do Rhodes
25 dni do Parker
33 dni do Hughes
57 dni do Mortensena
124 dni do Barnes
170 dni do 116. urodzin
Administrator
Jiroemon ma dziś już 115 lat i 200 dni.
3 dni do Rhodes
20 dni do Parker
27 dni do Hughes
52 dni do Mortensena