Administrator
Dzi¶ 100 dni od 115. urodzin. 8 dni do Susie Gibson, 14 do Mari de Jesus i 65 do Emiliano Mercado del Toro, a 152 do Christiana Moertensena.
Gość
Bêdê taki szczery jak to tylko mo¿liwe!!!
1. Bardzo mnie martwi to czy Jiroemon Kimura pokona Mariê de Jesus, poniewa¿ imiê i nazwisko tej rywalki mi siê kojarzy z czym¶ ¶wiêtym, lub z religi±, nie wiem czemu, wiêc to mi siê wydaje bardzo podejrzane, ale je¶li to tylko pozory i tak naprawdê to on siê oka¿e byæ od niej silniejszy, no to bêdzie chwila spokoju. Powiedzmy ¿e do 115 lat i 139 dni.
2. Gdy Jiroemon Kimura bêdzie mia³ 115 lat i 140 dni to on wejdzie w tzw. strefê grozy to znaczy, ¿e wtedy siê bêdziemy powa¿nie martwiæ czy on pokona Bettie Wilson, a pó¼niej Emiliano Mercado del Toro i pó¼niej gdy bêdzie mia³ 115 lat i 159 dni i pokona Gertrudê Baines, no to wtedy nadejdzie chwila pozornego spokoju, to znaczy, ¿e niby bêdzie wszystko dobrze, ale ju¿ bêdzie móg³ siê wtedy on w ka¿dej chwili wykoñczyæ i my wszyscy na forum bêdziemy siê o niego bardzo powa¿nie martwiæ, czy on pokona Margaret Skeete, czy nie.
3. Je¶li Jiroemon Kimura pokona Margaret Skeete, no to bêdziemy znowu spokojni, z t± ró¿nic±, ¿e bêdziemy mieli mieszane uczucia. To znaczy ¿e przewidywany post pewnego z u¿ytkowników naszego forum bêdzie wygl±da³ mniej wiêcej tak:
31 pa¼dziernika 2012 07:00
Jiroemon Kimura jest ju¿ coraz bli¿ej pokonania Christiana Mortensena, ale ju¿ przez te obawy czy go pokona ledwo ja tej nocy zasn±³em i z t± my¶l± czy go pokona jem ¶niadanie, jem obiad, jem kolacjê i k³adê siê spaæ. Przez ten niepokój o niego wczoraj dosta³em 1 ze sprawdzianu z historii i nie wiem jak to siê mog³o staæ!!!
I tak bêdzie do 115 lat i 244 dni...
4. Jiroemon Kimura je¶li osi±gnie 115 lat i 245 dni to wtedy, lub parê dni pó¼niej te emocje bêd± niebezpiecznie ros³y i to tak bardzo ¿e bêd± podobne reakcje jak w 3. punkcie, albo i jeszcze mocniejsze!!!
5. Je¶li Jiroemon Kimura do¿yje 115 lat i 253 dni, to wtedy bêdziemy a¿ chcieli to jako¶ uczciæ i bêdzie wielka radocha na tym forum i wszyscy co bêd± wtedy online bêd± mu gratulowaæ ile siê da i pó¼niej nadejdzie znowu chwila pozornego spokoju a¿ do pokonania Maggie Barnes i po pokonaniu Maggie Barnes bêdziemy siê bardzo powa¿nie przejmowaæ czy on do¿yje tych 116. urodzin czy nie...
To tyle na ten temat i dziêkujê za uwagê!!!
Zbanowany
¦wiêta prawda !
Administrator
Doszed³ dzi¶ do Susie Gibson.
Gość
Gratulujê Jiroemonowi Kimurze prze¶cigniêcia wieku Susie Gibson!!!
Teraz bêdzie wielki niepokój o to czy pokona Mariê de Jesus, czy nie!!!
Administrator
Ju¿ siê nie musisz baæ. Doszed³ dzi¶ do Marii.
Gość
A dzisiaj j± przekroczy³!!!
Super, Jiroemon Kimura jest obecnie niezniszczalny jako mêski ss, poniewa¿ zrobi³ co¶ na co mu ok. 12 kwietnia 2012 dawa³em 20% szans, czyli prze¶cign±³ Mariê de Jesus!!!
Jiroemon Kimura jest najlepszy mêski ss o którym s³ysza³em!!! Jestem z niego dumny za to ¿e pokona³ Mariê de Jesus!!! !!!
Zbanowany
Zaznaczê ¿e Mariê de Jesus dos Santos.
Administrator
A by³a jaka¶ inna Maria de Jesus?
Zbanowany
Nie, ale to samo nazwisko Jesus (Jezus) i Santos (¦wiêty) jest niezwyk³e
Administrator
Dzi¶ wyrówna³ wiek Julie Winnefred Bertrand - 115 lat i 124 dni.
Gość
Dzisiaj Jiroemon Kimura wyrównuje wiek Julii Winnefred Bertrand!!!
PS. Wspó³czujê mu ¿e on jeszcze nie jest NON¦
Taka Eugenie Blanchard trzyma³a ten tytu³ a¿ 186 dni i zmar³a w wieku 114 lat i 261 dni, a taki Jiroemon Kimura, który pokona³ Mariê Gomes Valentim, Kamê Chinen, a nawet t± Mariê de Jesus, której ba³em siê ¿e nie pokona nie jest jeszcze NON¦!!!
Tolerujê obecno¶æ Diny w ¶wiecie ss, ale kur**, nie darujê jej tego, je¶li ona prze¿yje Jiroemona Kimurê!!!
Ja ju¿ sobie w my¶lach obieca³em ¿e bêdê op³akiwaæ jego ¶mieræ przed Din± i to tak bardzo, ¿e nie bêdê móg³ siê skupiæ na nauce, ale nie chcê ¿eby tata siê dowiedzia³ ¿e ja p³aczê przez Jiroemona Kimurê, poniewa¿ tata jest z³y na mnie gdy ja p³aczê, wiêc ¿eby unikn±æ tego nieszczê¶cia, to niech Jiroemon prze¿yje Dinê!!! Czy to kur** takie trudne dla kogo¶ kto jest:
1. N¯C w Japonii przez 262 dni
2. N¯M przez 1 rok i 129 dni
???
Zbanowany
Jest jeszcze Besse - a ona musi jeszcze trochê po¿yæ. Przynajmniej do Kamato Hongo.
Administrator
Otó¿ to , a i Dina Manfredini musi koniecznie trzymaæ tytu³ z roczek. Ja w Dinie widzê przysz³± 117-latkê.
Bardziej szkoda mi, ¿e Walter Breuning nie by³ NON¦, a Jiroemon ma szanse. W 2007 Yone Minagawa bêd±c 4. na ¶wiecie wci±gu 10 dni zosta³a pierwsz± po ¶mierci Julii Winnefred Bertrand, Emiliano Mercado i Emmy Tilman, ale daj Bo¿e ¿eby taka sytuacja siê ju¿ nie powtórzy³a.
Doros³y
By³em dziwnie spokojny o to ¿e Besse osi±gnie 116 lat ale je¿eli chodzi o Jiroemona ju¿ nie jestem taki spokojny chocia¿ wiem ¿e nie powinienem siê tym martwiæ bo Jiroemon zdobywaj±c kolejne poziomy nie daje powodu do niepokoju. A dzisiaj ju¿ ma 115 lat i 131 dni, piêkny wiek.