Emeryt
Tak i o ile dobrze pamiętam, ten w środku to jej kuzyn.
Emeryt
Rzekome zdjęcie sprzed około 3 lipca ale podejrzewam, że podpis do tego zdjęcia może zostać zmanipulowany bo jeszcze wczoraj to zdjęcie miało podpis iż "Jones w wieku 114 lat"!
Nastolatek
to może być oryginalne zdjęcie, zerknij tutaj, czy to nie ta sama kreacja? :
http://www.guinnessworldrecords.com/new … ecord-hold
Emeryt
Pluton został odkryty w 1930 roku gdy Susannah miała 31 lata a zdjęcie tej karłowatej planety były kiepskiej jakości aż do 2015 roku. 85 lat po odkryciu a mimo to ona doczekała historycznego przelotu sondy najbliżej Plutona z najnowszą fotkę.
Emeryt
Zostało dokładnie 5 dni na wyrównanie długości życia Jeralean Talley.
Emeryt
Skończyła dzisiaj 116 lat i 3 tygodnie. Za 4 dni wyrówna wiek Talley.
Emeryt
Wyrównała dzisiaj wiek Jeralean Talley. Coś takiego.
Emeryt
Jest już starsza o 1 dzień od Talley.
Emeryt
Susannah Mushatt na dzisiaj była młodsza o dokładnie rok od Misao Okawy.
Emeryt
Skończyła dzisiaj 116 lat i 1 miesiąc. Pierwszy raz od Misao Okawy będąc jako NCŚ.
Emeryt
Zostało 20 dni na osiągnięcie wieku najstarszego mężczyzny w historii.
Dorosły
Do teraz wybaczyć sobie nie mogę że ponad rok temu czy dwa lata temu praktycznie pogrzebałem Susannah Mushaat Jones tymczasem ona nadal jest z nami i teraz ona jest najstarsza. To wszystko pokazuje nam jak ciężkie są próby przewidywania wieku ss. Uważałem że w wakacje tego roku najstarszymi osobami po prostu muszą być Jeralean Talley i Emma Morano - na to wskazywał ich ogólny stan zdrowia, Susannah wyglądała raczej na taką dla której każdy kolejny dzień jest wielkim błogosławieństwem i może umrzeć w każdej chwili tymczasem Jeralean już nie ma z nami a Susannah nadal jest na szczęście jest też moja ulubiona Emma - myślę że to ona w przyszłości przejmnie tron, już jak miała 111-112 lat wiedziałem że pożyje bardzo długo Sprawdza się
Emeryt
Skończyła dzisiaj 116 lat i 40 dni. Został dokładnie 2 tygodnie na wyrównanie wieku najstarszego mężczyzny w historii.
Emeryt
Skończyła dzisiaj 116 lat i 7 tygodni, ciekawe jak się miewa bo nie było nowych zdjęć od chwili kolejnej urodziny na początku lipca.