Administrator
5 do, a 6 do pokonania.
Zbanowany
Ja też sobie nie wyobrażam. Ale Besse nie będzie żyła wiecznie. Nawet jeśli powiedzmy dotrze do Hongo, White, potem do Bolden, a przy odrobinie szczęścia do Capovilli to i tak w ciągu roku ją pożegnamy.....
Administrator
Wiadomość została wysłana do Roberta.
Powiedzcie, kiedy i gdzie po raz pierwszy usłyszeliście o Besse Cooper?
Zbanowany
Jak po raz pierwszy ogłoszono ją najstarszą na świecie (jak się okazało niesłusznie).
Administrator
Ja po raz pierwszy usłyszałem o niej między jesienią a zimą 2009 roku kiedy miała 113 lat. Była wtedy 4. najstarszą żyjącą osobą na świecie. Nigdy bym się nie spodziewał, że dożyje swego dzisiejszego wieku.
Administrator
Ja gdzieś tak w 2010 roku.
Administrator
Wysłałem prywatną wiadomość do Roberta Younga, ale nie odpowiada, mimo, że odwiedzał od tamtego czasu forum.
Administrator
Może nie zauważył. Poczekajmy jeszcze.
Zbanowany
I co ?
Administrator
Wysłałem do niego wiadomość jeszcze raz, tym razem e-mail. Mam nadzieję, że wkrótce odpowie.
Zbanowany
Też mam nadzieję....
Administrator
I nic nie odpowiada?
Dzień i noc do Christiana Mortensena zostały.
Administrator
Ignoruje mnie. Już wolałbym, żeby po prostu odpisał, że ma mnie w dupie, a nie, milczy jak zaklęty.
Zbanowany
Niechże odpisze, że jest prywatność czy coś, ale niech nie milczy, bo nie wiemy co w ogóle robić i jak sądzić.
Administrator
Już Besse jest 11.! Jak niektórzy zaskakiwali mnie swoją nagłą śmiercią to ta tym że tak długo żyje.