Administrator
Alina nie dożyła chyba czerwca. Nie wiem dokładnie kiedy umarła, ale była bardzo słaba i chora, poszła gdzieś i już nie wróciła. Pozostałe dwie żyją. Józia obchodzi za 3 dni 6. urodziny i ma się dobrze. Wiesia miała ostatnio problemy zdrowotne, ale już jest ok.
Administrator
Stan Wiesi drastycznie pogorszył się jakiś tydzień temu. Coś ją chyba potrąciło, jest wychudzona, lekka jak piórko i słabiutka, większość dnia leży i ledwo dycha, jak próbuje iść to zaraz się przewraca niczym szmaciana lalka. Jak leży wygląda jakby była martwa. Dzisiaj dostała zastrzyk.
Administrator
Niestety, Józia zginęła 10 sierpnia 2015 potrącona przez samochód. Miała 7 lat, 1 miesiąc i 19 dni. Wiesia cudem wyzdrowiała rok temu latem, po zastrzyku i jest obecnie ostatnim żyjącym naszym kotem urodzonym w 2008 roku. A także najprawdopodobniej najstarszym kotem w historii mojej rodziny. Jutro będzie miała 7 lat i 2 miesiące.
Administrator
Mike Imich napisał:
Pingwiny z Madagaskaru to serial, król Julian wystąpił też w filmie Madagaskar, który ma chyba 3 części. Właśnie z myślą o nim nadałem imię kotkowi.
Nie wiedziałem, że imię Julek nazwałeś na postawie filmu animowanego, nigdy nie oglądałem.
Ostatnio edytowany przez Łukasz (2019-11-15 08:56:46)