Emeryt
Dałem ci kilka dni temu w czacie ale nie odpisałeś więc wstawiałem tutaj wczoraj.
Nastolatek
Nabi Tajima zaskakuje, choć dla mnie, pewnie i dla was również, przestała szokować jej wytrzymałość ukryta pod niepozorną aparycją. Bądźmy szczerzy, nigdy nie wyglądała na silną, lecz wbrew wszystkiemu wciąż żyje. I będzie żyć najpewniej tak długo, dopóki nie dotrze do swojej własnej granicy, nic jej nie powstrzyma, wierzę w to. Brnie do przodu, a próg 116 lat, w ostatnim czasie stosunkowo często przekraczany i dla niej nie powinien być nadto wysoki. Życzę powodzenia oraz dużo szczęścia
Emeryt
Chyba nie jest w formie. Wiem, że mogę mylić.
Administrator
Zawsze była jakaś niemrawa co najmniej od 111. urodzin, a zdjęcie w wieku 114 lat było szokujące, ale czasami u ss następują takie "uzdrowienia" , że po roku wyglądają lepiej.
Emeryt
A dzisiaj Nabi ma 116 lat 176 dni i przebijając wiek Tane Ikai o 1 dzień jest już 2. NJWH oraz 11. NOWH. Nie wiem czy kiedykolwiek jakaś osoba z 3. miejsca na liście NŻONŚ była starsza od Tane Ikai. Piękny okres dla TOP3
Emeryt
Coraz częściej mam wrażenie, że to forum przeżywa poważny kryzys, ponieważ nikt nie poinformował o kolejnym jej osiągnięciu, a tym razem chodzi o to, że ona przedwczoraj pobiła oficjalny wiek Gertrude Weaver i dzięki temu dzisiaj dziś ma ona 116 lat 279 dni i jest już w historycznej TOP10!
Administrator
Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę niezweryfikowaną 117-letnią Francuzkę, a Maggie Barnes mogła być starsza o rok.
Niestety pewni członkowie tego forum spowodowali ten kryzys, a już nie wspomnę o ingerencji obywateli innych państw w to forum.