#46 2014-04-12 18:21:03

Rudi57

Emeryt

Re: Wa¿ne daty dla Arturo Licaty w 2013

Przecie¿ on wygl±da tak ekstremalnie zawy¿aj±c o 40 lat starzej od jednego z moich najbli¿szych s±siadów (ur. 1959), a on jest od niego o 57 lat starszy!!! Przecie¿ taki jeden mój dalszy s±siad starszego pokolenia (ur. 1935) wygl±da przy nim jak stary, lichy dziadek, czyli po prostu gorzej od niego, no jak wy by¶cie tego mojego dalszego s±siada zobaczyli, to by¶cie nie wykluczali mo¿liwo¶ci, ¿e on móg³by byæ nawet 100-latkiem, a ten 111-latek wygl±da, jakby mia³ tak ¶rednio szacuj±c jakie¶ 71 lat, a 95 lat to ju¿ jak by³by bardzo zadbany jak na swój wiek, a jak na 111 lat to siê on trzyma kosmicznie dobrze, wiêc je¶li on nie pokona Jiroemona, to nie wykorzysta swego potencja³u, jakim jest do¿ycie min. 117 lat (przepraszam, je¶li ja co¶ z³ego napisa³em, po prostu s³ucham tej muzyki co tylko powoduje wyobra¿enie, ¿e nawet bym ¶mia³ powiedzieæ, ¿e niektórzy 18-latkowie wygl±daj± od niego gorzej.

#47 2014-04-12 18:54:56

Mike Imich

Administrator

Rudi, to jest ¶wietny utwór! Dziêki, nigdy tego nie s³ysza³em wcze¶niej. Lubiê muzykê elektroniczn±. Kto¶ zna to? https://www.youtube.com/watch?v=Fklcg8_Rdgk

Byæ zwyciê¿onym i nie ulec to zwyciêstwo, zwyciê¿yæ i spocz±æ na laurach - to klêska.
Józef Pi³sudski

#48 2014-04-12 19:40:48

Rudi57

Emeryt

Nic nie przebije Marek Biliñski - Po drugiej stronie ¶wiata (Vinyl Record). Kombii, Michael Jackson, Louis Armstrong, Myslovitz, Krzysztof Krawczyk, Budka Suflera, Tina Turner, Madonna, Nicole Scherzinger, Pitbull, Enrique Iglesias, Tokio Hotel, Shakira, Rihanna, John Newman, James Arthur, James Blunt, Weekend, Piersi, Pawe³ Kukiz, Pectus, Poparzeni Kaw± Trzy, Zakopower, Avicii, Ellie Goulding, Calvin Harris, Beyonce, a ju¿ tym bardziej Lady Gaga, Justin Bieber, czy taka Nicki Minaj, która przesadza z operacjami plastycznymi, albo Doda, która za wszelk± cenê chce byæ piêkna i tworzy coraz to g³upsze teledyski nie przebije Marka Biliñskiego - Po drugiej stronie ¶wiata (Vinyl Record). Te wymienione wcze¶niej gwiazdy, to s³ucha³em trochê i mnie siê znudzi³o, a i co ciekawe nie zyska³em za wiele na psychice, za to na tym co ja teraz s³ucham, to ju¿ zyskujê na psychice tak wiele, jak ¿adna inna wys³uchana piosenka w ci±gu ca³ego mojego ¿ycia w jakimkolwiek czasie. Np. Foster the People - Pumped up kicks niedawno s³ucha³em w celu lepszych wspomnieñ ze starych czasów w gimnazjum i podstawówce, które skoñczy³em i ogl±dania zdjêæ z wszystkich szkó³ do których ja kiedykolwiek chodzi³em, ale od 9 kwietnia 2014, to Marek Biliñski jest nie do przebicia, przez ¿aden chamerykañski (bez obrazy dla Amerykanów, ale ich piosenki s± tak za przeproszeniem debilne, albo tylko przez kilkana¶cie minut fajne, a potem siê nudz±) "przebój" za to Marek Biliñski jest tak fajny, ¿e w tej chwili go s³ucham, nie ma g³osu, jest za to piêkna muza i to jest to ca³e cudeñko, a np. PSY gangnam style, to ja jedynie kibicujê, ¿eby jak najwiêcej osi±gn±³ wy¶wietleñ i nikt go nie przebi³ (12 kwietnia 2014 o godzinie 21:33 mia³ 1.947.890.592 wy¶wietleñ), wiêc s± 2 kategorie piosenek:

1. PSY gangnam style (najlepiej bêdzie, jak do mojej osiemnastki nikt go nie pokona w ilo¶ci wy¶wietleñ)
2. Marek Biliñski - Po drugiej stronie ¶wiata (Vinyl Record) - najlepiej bêdzie, je¶li obecna m³odzie¿ doceni t± piosenkê i zamiast s³uchaæ debilne, Amerykañskie piosenki zacznie s³uchaæ piêknej muzyki elektronicznej, takiej jak ta, lub podobnej, o ile im siê naprawdê spodoba i bêdzie s³uchaæ takiej piosenki, ni¿ np. Jakie¶ Justyny Bimber, która ma ponad miliard wy¶wietleñ, a ¿adnego uroku w sobie nie ma jako piosenka.

Stopka forum

RSS